Dagens mote for unge menn

Dagens mote for unge menn er svært interessant å følge med på. I det siste har det dukket opp flere alternativer, og motescenen har begynt å bli mer liberal. Unge menn nå til dags har flere valgmuligheter enn det de hadde i de mer konservative tidene. Nå er det lov til å skille seg ut og skape sin egen identitet, ved bruk av klesplaggene en velger å ha på seg hver dag.

Til hverdag

Til hverdag, på jobb eller på skolen trenger en ikke lenger å ta på seg den hvite t-skjorten og dongeribuksene. I det siste har det nemlig blitt mer populært å eksperimentere med forskjellige stiler og ulike plagg. Et tips for å skape en slik stil er å investere i gode basisplagg og deretter kjøpe noen kule «statement pieces» som gjør antrekket ditt helt unik. Eksempler på «statement pieces» kan være en jakke med et kult mønster, store smykker, kule sneakers, et belte, eller en stilig ring.

Til fest

Til fest har vi et uendelig utvalg av kule smykker, briller, sko, dresser og skjorter. Tørr å pushe grensene dine og velg den jakka du normalt ikke ville valgt. Et kult antrekk på fest kan fort bli til et samtaleemne, en kul historie og nye vennskap.

Moteikoner

Er du usikker på hvordan du skal kle deg kan du alltid se til noen store stjerner og deres garderober. Mange har egne stylister og sponsede klær, så en har ikke alltid råd eller mulighet til å kopiere antrekkene deres eksakt. Det er dog mulig å finne lignende type klær fra billigere kjedebutikker.

Noen norske favoritter innenfor mote er Herman Tømmerås og Stian Blipp. Dette er to unge menn som virkelig vet hvordan de skal kle seg. Enten du følger med på TV-skjermen eller på Instagram, vil du finne noen kule antrekk du kan replikere både til hverdag eller fest. Mote skal først og fremst være gøy, og det er derfor viktig å finne plagg du føler deg komfortabel og selvsikker i.