Lev billig som student

Alle som er studenter vet at en ofte ikke har så mye penger å rutte med. Det er mye å spare om du lærer deg å sette opp et budsjett, handle på salg og leve enkelt. Når du er student lønner det seg å ta godt vare på det du har, slik at du slipper å kjøpe nytt. Ofte er det ikke så mye som skal til for å fikse en ødelagt mobil, men mange kvier seg for å reparere den selv. Det er det ingen grunn til! Det er enklere enn du tror, og nå jobber til og med politikerne for at flere skal gjøre jobben selv.

Tenk på miljøet

Det er mange studenter som har en iPhone. Dette er lett å forstå siden mobilen er enkel å bruke, men det er kjipt om den går i stykker. Det er også kostbart for miljøet om du bare kaster den, og om vi kjøper færre telefoner går utslippene ned. Derfor lønner det seg å lære hvordan det gjøres, og kjøpe riktig utstyr. Selv om det er guider du kan lese, er det ofte lurt å se noen videoer på nettet om reparasjon av mobiler. Da kan du se hvordan det gjøres, og du kan ofte spørre i kommentarfeltet om du lurer på noe mer.

Reparer mobilen på verksted

En iPhone reparasjon på verksted er et perfekt alternativ om du ikke vil fikse den selv. Da er du helt sikker på at ting gjøres ordentlig. Det kreves nemlig at du har grunnleggende tekniske ferdigheter for å fikse mobilen selv, og det er mye som kan gå feil underveis. På verkstedet er det fagfolk som kan reparere knust skjerm, fikse programvarefeil og reparere ladeporten. Dette koster kanskje litt mer enn å fikse den selv, men det er fortsatt mye billigere enn å kjøpe helt ny mobil. Og mer miljøvennlig! Alle vinner altså på å reparere istedenfor å kjøpe nye telefoner.